Rav Construct Company
Acoperisuri
Folie anticondens
Jgheaburi si burlane

Reparatia acoperisurilor tip tigla metalica montate gresit

In cazul in care, din nefericire, aveti un acoperis tip tigla metalica, cu probleme, va putem oferi solutii profesioniste pentru reparatia acestuia .

Tigla metalica - Firme de montaj

Din pacate, unele acoperisuri de acest tip, au fost instalate gresit, fara a se tine cont de instructiunile din ghidul de montaj pentru tigla metalica, pus la dispozitie de producatorii de invelitori, rezultatul fiind unul dezastruos .

Cauzele pentru care pot aparea infiltratii la nivelul invelitorii sunt multe si variate, si de aceea este neaparat necesar sa se realizeze o inspectie a acoperisului, pe baza acesteia putand fi intocmit un deviz de materiale si servicii, si implicit o oferta de pret pentru  reparatia acoperisului montat gresit .

Cele mai des intalnite cauze care au condus la aparitia infiltratiilor in acoperis , sunt :

- montajul gresit al panourilor de tigla metalica si al accesoriilor de tinichigerie

- montajul gresit al foliei anticondens

- realizarea si etansarea gresita a strapungerilor in acoperis 

- lipsa unor elemente din sistemul de invelitoare si improvizatii la nivelul acesteia 

Din nefericire , uneori, reparatia unui acoperis tip tigla metalica presupune costuri destul de mari , si de aceea este recomandat sa nu ajungeti in situatii de acest gen . Pentru aceasta, va sfatuim sa alegeti cu atentie atat materialele pe care doriti sa le folositi la constructia acoperisului , cat si echipa de montaj care v-a executa lucrarea .

 Articole interesante referitoare la acest tip de invelitoare puteti citi si pe blogul nostru

 acoperisuri tigla metalica