REPARATIA ACOPERISURILOR CU INFILTRATII

Reparatia unui acoperis montat relativ recent poate presupune înlocuirea parţială sau in intregime a invelitorii, acest lucru depinzand de modul in care a fost instalata invelitoarea constructiei. In functie de starea de degradare a acoperisului  se vor stabili inlocuirile ce se impun, acestea putand include : elemente de invelitoare, parti din structura acoperisului, ferestre de mansarda sau profile de tinichigerie.

In cazul invelitorilor tip tigla metalica, daca geometria noilor panouri de tabla nu este identica cu geometria panourilor existente, acestea nu se vor putea imbina etans si intr-un timp foarte scurt vor aparea infiltratiile. Acelasi lucru se intampla si in cazul altor invelitori ondulate ( tigla ceramica sau tigla de beton ). De aceea este important sa aflam marca si modelul invelitorii instalate pe acoperis.

Cum procedam :

  • ne prezentam la lucrarea dvs. si facem o inspectie a acoperisului.
  • pe baza celor constatate va prezentam solutia pe care o consideram cea mai buna.
  • in cazul in care costurile reparatiei acoperisului se incadreaza in bugetul alocat, incheiem cu dvs. un contract pentru reparatia acoperisului
  • executam lucrarea.
  • va oferim factura si garantia aferente montajului. Pentru montajele efectuate oferim minim 3 ani garantie ! Rav Construct Company comercializeaza si monteaza sistem de invelitori din anul 2005 !

Ce materiale folosim :

Folosim materiale de buna calitate, care asigura o durata mare de viata acoperisului dumneavoastra . Producatorii cu care colaboram sunt recunoscuti pentru calitatea produselor , acestea fiind apreciate peste tot in lume . Pentru invelitorile tip tigla metalica folosim produse Gerard, Novatik, Coilprofil si VikingProfil.

In cazul in care folia anticondens este deteriorata in multe locuri sau este de proasta calitate, aceasta folie trebuie schimbata in intregime . Deoarece folia anticondens are o mare importanta in buna functionare a unui acoperis , am ales sa folosim produsele Delta , produse de calitate superioara, fabricate  in Germania.

Sistemele  de jgheaburi si burlane pe care le comercializam si montam sunt realizate din otel de cea mai buna calitate . Am ales sa oferim jgheaburi si burlane din otel deoarece consideram ca acest material are cel mai bun raport calitate/pret . Comercializam si montam sisteme de drenaj pentru acoperis marcile Coilprofil, VikingProfil si Novatik. Pentru partea de etansari chimice folosim produse Sika.

Peste jumatate din lucrarile contractate in ultima perioada se datoreaza recomandarilor primite de la fosti client si credem noi ca acest lucru spune multe despre calitatea produselor si a serviciilor .

In cazul in care acoperisul dvs. prezinta infiltratii, va rugam sa ne contactati. Executam lucrari de reparatii a acoperisurilor doar in Bucuresti si judetul Ilfov.