Rav Construct Company
Acoperisuri
Folie anticondens
Jgheaburi si burlane

Renovare acoperis - Tabla zincata, Tigla ceramica, Tigla metalica

Oferim solutii profesionale de de renovare a acoperisului. Inlocuim sau renovam acoperisuri din tabla zincata, tigla ceramica sau tigla metalica .

Poze acoperisuri Viking Pruszynski

Renovarea acoperisului ar trebui sa reprezinte o prioritate pentru toti proprietarii de case care constata aparitia unor probleme tehnice la nivelul invelitorii . Cel mai important semn ca este timpul pentru renovarea acoperisului il reprezinta aparitia infiltratiilor in structura acoperisului, dar puteti renova invelitoarea chiar si atunci cand infiltratiile inca nu au aparut ( tabla a ruginit, acoperisul pare invechit, au inceput sa crape tiglele , etc. ) .

Solutia pe care o propunem pentru renovarea invelitorilor o reprezinta tigla metalica , cu acoperire de piatra sau polyester, cea mai performanta invelitoare din punct de vedere tehnico-economic . Astfel, inlocuind acoperisul vechi din tabla zincata , tigla ceramica sau sindrila bituminoasa, cu un acoperis nou de tigla metalica, veti obtine un plus de confort si siguranta , protejand in acest fel constructia .

Un avantaj deosebit al acestui tip de invelitoare il reprezinta greutatea redusa , acest lucru permitand instalarea acestui tip de acoperis si la constructiile mai vechi, acolo unde alte tipuri de invelitori nu sunt recomandate( tigla ceramica, tigla de beton, etc. ).

Spre deosebire de tabla zincata clasica , tigla metalica permite trecerea curentilor de aer , obtinandu-se o ventilatie constanta la nivelul invelitorii acoperisului .

Folosind materiale de buna calitate si echipe specializate in montajul acoperisurilor tip tigla metalica, va oferim cele mai bune solutii si rezultate .