Rav Construct Company
Acoperisuri
Folie anticondens
Jgheaburi si burlane

Inlocuirea acoperisurilor vechi din tabla zincata

Daca aveti un acoperis de tabla zincata care trebuie inlocuit, noi va propunem, ca solutie de renovare, tigla metalica

Tigla metalica si tabla zincata

Tabla zincata este o invelitoare care a fost foarte utilizata inainte de aparitia acoperisurilor tip tigla metalica, fiind considerata una dintre cele mai sigure materiale pentru acoperirea unei case .

In timp insa, s-a constatat ca aceasta invelitoare are doua mari neajunsuri :

- condenseaza, distrugand structura acoperisului datorita umiditatii ( acest lucru a devenit mult mai vizibil in momentul in care casele au fost mai bine izolate iar cantitatea de vapori din casa a crescut ) .

- se deterioreaza relativ repede ( 8 -10 ani ), datorita faptului ca protectia otelului este asigurata doar de stratul de zinc .

Tigla metalica a rezolvat prima problema prin asigurarea unui spatiu de ventilatie sub invelitoare si prin folosirea unei folii anticondens care sa protejeze structura acoperisului .

Durata de viata a tiglelor metalice este mult mai mare decat a tablei zincate datorita faptului ca in afara de protectia asigurata de zinc, panourile sunt protejate si cu un strat de grund urmat de un strat de polyester cu o grosime de 25 sau 35 de microni .

Inlocuirea invelitorii vechi din tabla zincata presupune indepartarea acesteia, curatarea acoperisului si instalarea noii invelitori . Odata cu renovarea invelitorii va propunem si inlocuirea sistemului de jgheaburi si burlane din tabla zincata cu unul modern, mult mai eficient si cu o durata de viata mult mai mare .

Galerie foto: