Rav Construct Company
Acoperisuri
Folie anticondens
Jgheaburi si burlane

Garantie pentru lucrarile de montaj la acoperisuri si ferestre de mansarda

Pentru lucrarile de reparatii si montaj la acoperisuri, acordam o garantie de trei ani .

Garantie pentru montaj tigla metalica

Lucrarile pe care le efectuam beneficiaza de o garantie de trei ani din momentul finalizarii acestora, singura exceptie facand-o ferestrele de mansarda care beneficiaza de garantii diferite in functie de pachetul ales de beneficiar .

Garantiile de montaj pentru ferestre de mansarda se impart in trei tipuri :

- Garantia PREMIUM este valabila pentru o perioada de 5 ani de zile si presupune instalarea ferestrelor de mansarda folosind kit-urile de izolare termica si a barierei de vapori ( kit-ul bariera de vapori furnizat de producatorul ferestrelor de mansarda ) . Garantia PREMIUM este valabila doar in cazul in care se incheie un contract de intretinere pentru ferestre de mansarda .

- Garantia CONFORT este valabila pentru o perioada de 3 ani de zile si este valabila la instalarea ferestrelor de mansarda impreuna cu kit-urile de izolare termica, dar fara kit-ul bariera de vapori.

- Garantia ECONOMIC este valabila 2 ani de zile si este valabila la montajul standard al ferestrei de mansarda ( fara utilizarea kit-ului de izolare termica sau a kit-ului bariera de vapori ) .