Rav Construct Company
Acoperisuri
Folie anticondens
Jgheaburi si burlane

Consultanta in alegerea celui mai bun acoperis

Va prezentam o oferta completa de pret pentru renovarea acoperisului, adaptata necesitatilor si bugetului alocat .

Consultanta

In cazul in care doriti sa realizati renovarea acoperisului, vom cauta sa va oferim cea mai buna solutie din punct de vedere tehnico-economic, solutie adaptata bugetului dumneavoastra .

Astfel, in cazul in care doriti sa realizati renovarea acoperisului folosind o invelitoare PREMIUM , va recomandam tigla metalica Gerard, un produs de top, cu un aspect deosebit, realizat din otel cu protectie de ZINCALUME .

In cazul in care bugetul alocat renovarii acoperisului este insuficient pentru montajul tiglei metalice Gerard, va propunem doua solutii mai ieftine, cu un raport calitate/pret excelent .

 

 Tiglele metalice cu acoperire de polyester lucios sau mat de la Coilprofil sau Viking Profil sunt produse economice, adaptate bugetelor mai restranse, dar care va asigura confortul si siguranta unui acoperis de calitate .

Pe baza masuratorii acoperisului va putem trimite o oferta de pret personalizata, in care veti gasi descrierea detaliata a serviciilor oferite si a materialelor necesare refacerii invelitorii .

Doar cunoscand toate detaliile legate de costuri si de avantajele celor trei modele de tigla metalica, suntem convinsi ca veti face cea mai buna alegere, astfel incat la final, sa fiti pe deplin multumit .

Daca va ganditi sa schimbati invelitoarea acoperisului si doriti consultanta de specialitate si o oferta de pret , va rugam sa ne contactati si ne vom deplasa la constructia dumneavoastra pentru o masuratoare a acoperisului .